Thank You For SignUp! 

This is an Excellent & Highly Convincing Headline

6 Simple Steps to...

Boost Your Learning, Conversion Rate

This is a Course Section Box

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas volutpat leo sed nisl bibendum fermentum. Praesent volutpat consectetur velit, eget aliquam lectus placerat sed. Nam odio metus, pellentesque et ante at, facilisis pretium nulla. Fusce vitae sem sem. Aenean eget aliquam sem, sed aliquet mi.

Artikkelen vil være i din innboks om noen få minutter...


Fordi du er dedikert til å gjøre en endring i livet ditt har jeg en unik mulighet for deg nå:

Livsgnist Akademiet

bli forelsket i egen fremtid

Her er hva du får som medlem

Som medlem i Livsgnist Akademiet får du tilgang til de strategiene og prosessene jeg har brukt til å hjelpe 100'vis av mennesker akkurat som deg med å mestre livet.

Du vil lære nøyaktig hvordan du:

 1. 1
  Finner ditt livsformål og kilden til din indre drivkraft
 2. 2
  Mestrer din helse med Vitalitetsfaktoren
 3. 3
  Balanserer vonde følelser som holder deg tilbake
 4. 4
  Finner dine indre ressurser, talenter & geni
 5. 5
   Overkommer prokrastinering med Produktivitetsfaktoren
 6. 6
  Nøytraliserer konflikter med partner, venner eller andre familiemedlemmer
 7. 7
  Eliminerer frykt & angst
 8. 8
  Finner en indre ro ved å fjerne tankekjør
 9. 9
  Bryter gjennom følelsen av å ikke være bra nok
 10. 10
  Skaper din drømmekarriere
 11. 11
  Øker din selvtillit


Med Sindre Jakobsen

Sindre ble fortalt som 6-åring at han aldri ville kunne klare å lese eller skrive og fikk diagnosen dysleksi. Videre utvikler han sosial angst og depresjon som veldig ung.


Når Sindre var 14 år ble han forelsket i kunnskapen om menneskelig atferd. Dette hjalp han med å overkomme sosial angst, depresjon og senere dysleksi på egenhånd. Steg etter steg har menneskelig atferd blitt hans karriere.


Med ledende verktøy og metoder har sindre hjulpet hundrevis av mennesker å bli forelsket i egen fremtid ved å eliminere vonde følelser og opplevelser.

testimonials

"Jeg har slitt med mindreverdighetskompleks, dårlig selvtillit og angst siden jeg var 12 år. Tidligere hadde jeg negativt selvbilde og fryktet for å ta plass i mitt eget liv. Allerede etter kort tid så kjente jeg en transformasjon ta plass.

Jeg har fått mindre angst, jeg er klar over mitt livsformål og jeg har fått bedre selvtillit. Jeg anbefaler virkelig Sindre Jakobsen til personer som er plaget med angst eller dårlig selvtillit.." 
Mikaela Backman
"Jeg kjempet med angst og depresjon i mange år. Jeg følte meg helt tappet for energi, var stressa og manglet motivasjon og livsgnist. Dette gjorde meg konstant trøtt og tiltaksløs.

Sindre har hjulpet meg med å komme i kontakt med meg selv igjen, noe som har gitt meg tilbake livsgnisten. Med utrolig inspirerende verktøy og metoder har Sindre hjulpet meg til en helt ny måte å tenke på og forstå menneskelig atferd.
Vidar Vikse
"Jeg var deprimert og utbrent. Følte meg helt motløs og var veldig frustrert med livet mitt, kjente på en indre desperasjon og så ingen håp for fremtiden.

Sindre hjalp meg med å vite at jeg er god nok som jeg er og finne mening i de utfordringene jeg sto ovenfor slik at jeg klarte å gjøre det beste ut av situasjonen. Jeg kunne slippe en enorm bagasje og fant troen på meg selv igjen. Jeg fikk tilbake selvtilliten, men enda viktigere en tillit til livet som har gitt meg en dyp ro.
Jannicke Böhmer

"Arbeidet med Sindre har hjulpet meg med å oppnå bedre klarhet, økt fokus og større grad av takknemlighet gjennom å nøytralisere emosjonelt ladde opplevelser fra fortiden.

Anbefaler dette til alle som ønsker økt klarhet, mer energi og mer takknemlighet i livet."

William Magnor

CEO of Company

Livsgnist Akademiet er en online medlemsportalfor

deg som vil bli forelsket i egen fremtid

Unikt Åpningstilbud:
Nå kun 379,- de første 30 dagene*
(på medlemsabonnoment*)
Så 779,- /mnd.

Dette tilbudet utgår:

30
Days
:
 
10
Hours
:
 
30
Minutes
:
 
12
Seconds

You missed out!

Akademiet åpner opp for nye medlemmer:
15 august. juni 2021

Bli med i felleskapet


inkludert i ditt medlemskap
Når du blir medlem får du tilgang til en privat gruppe med mennesker som vil inspirere deg og hjelpe deg gjennom programmet.

Dette er det aller viktigste jeg deler på denne siden, ignorer dette på egen risiko:

"Sønnen din kommer aldri til å kunne lese eller skrive..."

Jeg er 6 år og sitter på læreværelse med moren min, videre sier læreren "Sindre er en idiot".

Ordene treffer meg med store etterdønninger...

Senere blir det påvist at jeg har dysleksi. Et slags fenomen, der ingen vet nøyaktig hvorfor skjer, som gjør det ufattelig vanskelig å lese eller skrive og lære noe i det hele tatt.

På barneskolen går det ikke min vei, det er 3 jenter i klassen + Meg. Jeg kommer fra en liten bygd med ca 200 innbyggere og det var ikke all verdens med mennesker å sosialisere seg med.

Jeg klarer ikke å mestre noen av fagene og i gymmen så er jeg satt sammen med de som er et år eldre. Ingen mestring der heller.

Jeg utvikler sosial angst og går fra å være veldig pratesjuk til å nesten bli helt stille. Jeg føler det er noe feil med meg og at verden vil være et bedre sted uten meg...

Etterhvert som årene går blir jeg mer og mer deprimert og føler livet er mindre og mindre verdt å leve.

Så skjer det en endring. Jeg er 14 år og sitter og surfer på internett der jeg finner en liten engelsk e-bok om sosial angst.

Jeg laster ned e-boken og begynner å oversette hvert ord over til norsk slik at jeg kan prøve forstå det. Den var ikke lang, hadde kanskje 10-15 sider, men når jeg fikk oversatt introduksjonen kjente jeg tiden stoppe opp litt, frysninger nedover hele ryggen i det jeg leste: Sosiale ferdigheter er nettopp det, en ferdighet. Ferdigheter kan utvikles på lik linje med svømming eller sykling.

14 åringen meg sitter der med tårer i øyekroken i det jeg sier til meg selv, jeg har jo mestret å sykle og jeg har jo mestret å svømme! Kanskje jeg kan mestre det å være sosial også? I det øyeblikket ser jeg inn i fremtiden med nye øyne, denne gangen så vet jeg at jeg vil mestre sosiale situasjoner.

Steg etter steg blir den sosiale angsten mindre etterhvert som jeg trener på det. Men jeg har ingen anelse om hva jeg vil gjøre med livet mitt.

Jeg tenker at jeg skal gjøre det enkelt å gå yrkesfag for å bli elektriker. Heldigvis får jeg også muligheten til å starte på en idrettslinje.

På idrett var jeg aldri best i noe, uansett om det var å bare treffe basketball kurven, løpe, sykle eller løfte tunge ting, men jeg møtte hvertfall opp til hver eneste trening.

Fordi jeg møtte opp hadde jeg scoret nok poeng til å bli med i finalen som årets idrettselev, faktisk et lite hestehode foran de andre kandidatene.

I det vi skal give løs på siste øvelse humrer jeg litt for meg selv og lurer på hvordan jeg skal drite meg ut nå... det er jo tross alt det som alltid skjer.

Da jeg står på den siste øvelsen så er jeg praktisk talt et steinkast unna å bli årets idrettselev. Jeg står med en stein i hånden og må treffe en bøtte 10 meter unna. Bommer jeg er det 10 pushups før man er tillat et nytt forsøk.

Jeg kaster, lukker øynene og forbereder meg på push-ups og nederlag.

DUNK!

Jeg åpner øynene og ser at steinen traff rett oppi, på første forsøk.

I det jeg føler stoltheten komme fossende over meg, kommer treneren løpende bort til meg med et stort glis og premien. Han sier gratulere og gir meg en bok.

Stoltheten blir raskt skyllet vekk av skammen om at jeg ikke kan lese. Jeg fikk mest lyst til å kaste boka der og da, men valgte å oppføre meg.

Siden jeg hadde så mye respekt for treneren min, tok jeg boken med hjem og da jeg satt i senga med nattlampa på åpnet jeg boken og begynte å lese.

All oppfattelse av tid ble borte og boken var ferdig lest på en uke.

Det var en bok om det å mestre seg selv og fordi jeg følte jeg ikke hadde mestret noen ting i livet kunne jeg hvertfall lære om det å mestre meg selv. Kunnskapen i boken ble så viktig at jeg overkom mine utfordringer med å lese.

Det var første gangen jeg kom i kontakt med min indre drivkraft.

Videre gjennom tenårene aner jeg ikke hva jeg skal bli og når jeg endelig består fagbrevet så føler jeg ingen glede.

Jeg vet at det som venter meg nå er årevis med hard jobb for relativt lite penger, men jeg må jo bare jobbe på tenker jeg.

Den tankegangen førte til en ny utmattelse og en dypere depresjon bare 6 mnd. etterpå. Hvorfor klarer ikke jeg å fungere? Hva er det som er feil med meg? Tenker jeg i det jeg er nødt til å si opp jobben.

Jeg hadde ikke peiling på hva jeg skulle gjøre, men jeg begynte å jobbe med dørsalg. Av en enkel grunn fant jeg dørsalg som veldig gøy. Det sies å være en av de mest krevende jobbene, men jeg fant det meningsfullt fordi i hver eneste samtale jeg hadde kunne jeg bli bedre til å kommunisere. Det var jo tross alt min største utfordring da jeg var liten, så det å kunne få betalt for å jobbe med mine største utfordringer tenkte jeg bare var en bonus.

Nok engang kommer jeg i kontakt med den indre drivkraften og jeg finner tilbake til livsgnisten. Utmattelsen og depresjonen blir er ikke trengte å bekymre meg for.

Jeg gjør det ganske bra innenfor salg og blir raskt satt opp som leder. Det var utrolig gøy. Så naturligvist tenker jeg, hva annet er mulig?

Jeg tenker at jeg klarer alt! Så hvorfor ikke bare bli finansielt fri, altså så rik at du bare kan gi F og si F til alt og alle.

Jeg putter nesa i bakken og tråkker mot målet om finansiell frihet...

2,5 år etter jeg hadde sluttet som elektriker jobber jeg med profesjonelle investorer. Jeg hjelper de å hente inn kapital. En absolutt drømme mulighet for alle unge menn i starten av 20åra, men... Norges fremste eksperter på det å bygge oppstartsselskaper er mine mentorer.

Selvom målet der fremme var så nære nå at jeg kunne ta, føle, smake på det og jeg hadde 4 doblet lønnen min fra å være elektriker. Klarte jeg ikke å fungere, jeg utsetter ting, prokrastinerer viktige gjøremål og feiler om og om igjen med mine budsjett.

Igjen sitter jeg med hendene i ansiktet og lurer på hva er galt med meg, hvorfor klarer jeg ikke dette her???

Det er i det øyeblikket jeg oppdager en prosess.

En prosess som hjelper meg med å finne mitt kall i livet.

Jeg går gjennom prosessen og etterhvert som puslespillbrikkene faller på plass opplever jeg flere aha opplevelser om hva som faktisk er mitt livsformål. Jeg får da en dyp innsikt i hvor min indre drivkraft kommer fra og hvordan jeg kan bruke den på best mulig måte.

- Jeg forstår plutselig hvorfor jeg aktiverte den indre drivkraften min da jeg begynte å lese om selvmestring og jobbet med kommunikasjon.
- Jeg forstod også hvorfor jeg mistet den indre drivkraften min når jeg prøvde å være en elektriker eller bli finansielt fri.

Jeg aktiverte den indre drivkraften når jeg var i kontakt med mitt kall i livet og jeg mistet den med en gang jeg ikke var i kontakt med kallet mitt.

Denne innsikten forplantet seg gjennom livet mitt, jeg begynte å prioritere livet mitt etter mitt livsformål og resultatet var flere personlige gjennombrudd med økt livsgnist og takknemlighet, mindre indre uro og bekymringer. Endelig var ikke styggen på ryggen der å sa hvor dårlig jeg var, men jeg kunne kjenne en dyp form for kjærlighet til meg selv.

Disse indre transformasjonene forplanter seg med positive ringvirkninger i mitt sosiale liv, med familie min, partneren min.

Jeg begynner å dele innsiktene mine med andre, og hjelper de med å få lignende transformasjoner og steg etter steg har dette blitt min karriere.

Jeg begynte å hjelpe daglig ledere, der noen av dem sa til meg at de ikke visste hva du skulle gjort uten min hjelp. Videre har jeg jobbet med mennesker som lider av alvorlig depresjon og angst, som endelig blir fri. mennesker i karriere endringer, som får klarhet om fremtiden sin igjen. Mennesker med større konflikter i parforhold eller familie. I innboksen min får jeg tilbakemeldinger som dette fra de jeg jobber med:

Etter å ha studert menneskelig atferd og selv-mestring i 10 år har jeg innsett at det er to helt essensielle ting for å mestre utfordringer, stress og kriser i livet slik at man kan ha overskudd av inspirasjon, selvtillit, energi, kreativitet, gjennomføringsevne og takknemlighet:

1. Finne ditt livsformål

2. Leve ditt livsformål

Jeg tror alle mennesker fortjener et liv som er verdt å leve, et liv som er dypt

 meningsfullt, og jeg at alle har det i seg, uansett omstendighetene.

Velkommen til
Livsgnist Akademiet

Unikt Åpningstilbud:
Nå kun 379,- de første 30 dagene*
(på medlemsabonnoment*)
Så 779,- /mnd.

Dette tilbudet utgår:

30
Days
:
 
10
Hours
:
 
30
Minutes
:
 
12
Seconds

You missed out!

Akademiet åpner opp for nye medlemmer:
15. august 2021
Sikre deg din plass nå!

🔴 Live online workshop 2 ganger i mnd.✔ Inkludert i ditt medlemskap
2 ganger i mnd. blir du invitert til å delta på en live workshop. Disse livesendingene er kun for medlemmer og jeg vil bruke 45 minutter til å gå gjennom hvordan man mestrer alle områdene av livet: Spirituelt, Finansielt, Mentalt, Fysisk, Familie, Sosialt, Karriere eller andre temaer som du som medlem ønsker å dykke dypere inn i.

Q&A

Hvem er dette for?
Livsgnist Akademiet er ikke for alle... Dette medlemskapet er perfekt for deg hvis:

Hvem er dette for?
Livsgnist Akademiet er ikke for alle... Dette medlemskapet er perfekt for deg hvis:

✅ Du har økonomisk inntekt (du har mat og husly).

✅ Du har en rar følelse av at det må være noe mer til livet, som du ikke klarer å sette fingeren på.

✅ Du er åpen til mentale, spirituelle og praktiske prosesser for å mestre livet på.

✅ Du er på et punkt i livet der du faktisk ønsker å gjøre en endring.

Hva vil jeg lære?

Du vil få tilgang til video moduler som lærer deg:
✅ Hvordan oppdage ditt kall her i livet.

✅ Hvordan fjerne følelsen av å ikke være god nok og starte å elske deg selv.

✅ Hvordan fjerne tankekjør og stress.

✅ Hvordan gjenopprette troen på deg selv og din gjennomføringsevne.

✅ Hvordan bryte gjennom følelsen av at det er noe feil med deg.

✅ Hvordan du kan gjøre det du elsker å elske det du gjør.

✅ Hvordan eliminere prokrastinering.

✅ Hvordan finne din drømmejobb. eller få klarhet i din gründerdrøm, samt troen på deg selv.

✅ Hvordan balansere vonde følelser. du ikke ønsker at skal styre livet ditt

✅ Hvordan systematisk nøytralisere frykt som holder deg tilbake.

✅ Hvordan nøytralisere konflikter, personlig eller profesjonelt.

✅ Hvordan snu livskriser til muligheter.

✅ Hvordan øke ditt energinivå og vitalitet.

✅ Hvordan oppnå tilstedeværelse og takknemlighet i livet.

✅ Hvordan overkomme skam og mindreverdighetskomplekser.


Og mye, mye mer...


Hvor mye kreves det av meg?

Siden alle modulene er online, så kan du dedikere deg så lite eller så mye som du vil. Men jeg anbefaler at du setter av 2-4 timer i uka.

Når starter kursportalen?

15. juni åpner vi får nye medlemmer. Det er derfor vi har tilbud på 379,- første mnd. om du melder deg på nå.

Hvordan får jeg oppfølging?

2 ganger i mnd. blir du invitert på et live arrangement der du har direkte tilgang til meg for spørsmål.

Vi har en felles private Facebook-gruppe hvor jeg følger deg opp. Du kan stille spørsmål i gruppen underveis og jeg svarer fortløpende. Her har vi også et fint felleskap hvor vi sammen heier og inspirerer hverandre.

Jeg vil gjerne være med, men er litt usikker. Hvordan kan
jeg stille noen spørsmål?


Send meg gjerne en e-post til sindre@sindrejakobsen.com.

Må jeg binde medlemskapet mitt?

Nei. Du kan si opp abonnementet når som helst.

Hva om jeg allerede gjør et annet program eller kurs?

Livsgnist Akademiet vil passe perfekt med alt annet du gjør. Det vil være en komplementær prosess. Du vil lære ting her du ikke kommer til å finne noe annet sted og mange dropper sine andre kurs og mentorskap for å fokusere på dette på fulltid.

Vil prisen gå opp for meg?

Nei, du har denne prisen så lenge du er medlem.

Se hva medlemmene våre sier:

Det å få livsgnisten tilbake igjen er uvurderlig. Jeg har gått gjennom utmattelse,
depresjon, angst og Jeg har brukt over 1 million kroner på kurs, bøker, certifiseringer
og mentorer for å få det livet jeg elsker og fortjener. Mye av det jeg brukte penger
 på ga ingen transformasjon. Så jeg føler meg heldig til å kunne dele med deg, de
 aller beste og mest effektive strategiene som har hjulpet meg OG som jeg personlig
har hjulpet hundrevis av andre med. Alt i ett rimelig abonnement.

Prøv første mnd. for kun 379,-

Unikt Åpningstilbud:
Nå kun 379,- de første 30 dagene*
(på medlemsabonnoment*)
Så 779,- /mnd.

Dette tilbudet utgår:

30
Days
:
 
10
Hours
:
 
30
Minutes
:
 
12
Seconds

You missed out!

Akademiet åpner opp for nye medlemmer:
15. august 2021
Sikre deg din plass nå!

"

Jeg har dedikert livet mitt til å lære, dele, inspirere og hjelpe andre mennesker til å få tilbake livsgnisten. Jeg ønsker virkelig å hjelpe mine studenter med å transformere kriser til muligheter og få et liv fylt av inspirasjon og energi. Jeg kaller det å bli forelsket i egen fremtid.

Dette er mitt livsformål, mitt kall i livet 🙏Med takknemlighet

Sindre Jakobsen

>