They Say

Sara Louise D.

UI Designer

"Jeg var alvorlig deprimert og følte at alt var håpløst. Sindre hjalp meg med å snu de vonde opplevelsene jeg hadde slik at jeg kunne se på meg selv og andre med nye øyne. Jeg har fått fred med hvem jeg er og hva jeg har vært igjennom.


Jeg har et klarere syn på hva jeg ønsker for livet mitt og hvordan jeg går frem mot mine mål. Jeg ser håp for veien videre og føler meg ikke deprimert lenger. Føler meg tilfreds her og nå og den jeg har vært tidligere som har gitt meg en større indre ro."

Maria

Product Manager

"Jeg fikk en gripende angst i det jeg følte meg utrygg på andre mennesker og relasjoner. Følte meg ute av kontroll og balanse, jeg opplevde meg selv som en negativ belastning på de rundt meg og at jeg ikke betyr noe. Jeg gikk rett i krisemodus som ødela søvn, kosthold og trening. 


Etter jeg startet å jobbe med Sindre har jeg ikke hatt noe angst eller angstanfall. Mine relasjoner til venner og familie er bedre og jeg har gjort konkrete tiltak mot mine egne ambisjoner. Jeg føler meg balansert og inspirert!”

Vidar Vikse

UI Designer

Jeg kjempet med angst og depresjon i mange år. Jeg følte meg helt tappet for energi, var stressa og manglet motivasjon og livsgnist. Dette gjorde meg konstant trøtt og tiltaksløs. Jeg har prøvd mange ulike behandlinger gjennom årene, men ingenting kan måle seg med det jeg har lært hos Sindre.


Sindre har hjulpet meg med å komme i kontakt med meg selv igjen, noe som har gitt meg tilbake livsgnisten. Med utrolig inspirerende verktøy og metoder har Sindre hjulpet meg til en helt ny måte å tenke på og forstå menneskelig atferd.


Depresjonen er borte og angsten er ikke lenger hemmende i hverdagen. Jeg vet hva mine autentiske verdier og prioriteringer er og har fått klarhet i fremtiden min og målene mine."

Julia Stewart

Product Manager

"Altfor lenge hadde jeg gått på kompromiss med meg selv, til det punktet at jeg følte jeg mistet meg selv. Jeg var sliten, deprimert, utafor, trist, energiløs og sint.


Med hjelp fra Sindre har jeg klart å transformere noen av de vondeste tingene og konfliktene i livet mitt og det har ført til at jeg står sterkere i meg selv og har fått det mye bedre med meg selv. 


Metodene Sindre lærer bort skaper resultater. Jeg fått en mye bedre forståelse for meg selv og andre. Jobber målrettet med å være tro mot meg selv og har fått det godt med meg selv. Det har vært hard jobbing, men utrolig verdt det!”

Boost Your Skills. Join 20,000+ Subscribers.

It's time for you to be heard and understood. Download our free guide to learn the 5 secrets to effortless persuasion and get started today:

>